Altijd de beste deals!
AANBIEDINGEN Wetenschap en Techniek
(2)

Luchtig, laagdrempelig, leuk. En informatief. Dat is computer Idee. Wilt u in begrijpelijk Nederland...

Luchtig, laagdrempelig, leuk. En informatief. Dat is computer Idee. Wilt u in begrijpelijk Nederlands op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en de mogelijkheden van de digitale samenleving, dan is computer Idee echt iets voor u.

KIJK is het magazine over baanbrekende wetenschap en vernieuwende technologie. KIJK verlegt je horiz...

KIJK is het magazine over baanbrekende wetenschap en vernieuwende technologie. KIJK verlegt je horizon: of het nu om een spraakmakende drone gaat of om de nieuwste inzichten over ons DNA, je blijft je verbazen. Wie KIJK leest, krijgt grip op de fascinerende wereld om zich heen.

Met een pc kun je echt meer dan alleen wat internetten en mailen! Voor iedereen die geïnteresseerd i...

Met een pc kun je echt meer dan alleen wat internetten en mailen! Voor iedereen die geïnteresseerd is in testen, tips en techniek op het gebied van computers en alle andere digitale apparaten is er PCM, het Personalcomputer Magazine.

Het Schaap is hét onafhankelijke maandblad over schapen en de schapenhouderij. Het blad verschijnt 1...

Het Schaap is hét onafhankelijke maandblad over schapen en de schapenhouderij. Het blad verschijnt 10 keer per jaar (genummerd 1 t/m 12, in de zomer komen er twee dubbelnummers uit) en is praktisch opgezet, zodat u er alle informatie in vindt om op een goede manier uw schapen te (onder)houden. Aan de orde komen onderwerpen als verzorging, fokkerij, prijzen, huisvesting en voeding. Daarnaast kunt u informatie vinden over diverse rassen met hun typische kenmerken en leest u ervaringen van andere schapenhouders.

Al ruim 50 jaar houdt Elektor hobbyisten en professionals op de hoogte van de nieuwste ontwikkelinge...

Al ruim 50 jaar houdt Elektor hobbyisten en professionals op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektronica. Elke maand opnieuw staat Elektor vol met interessante projecten. Daarbij komen de meest uiteopende onderwerpen aan bod, zoals meetapparatuur, audio-versterkers, microprocessor-boards, interface-schakelingen voor de PC, handige schakelingen voor in huis en speciale miniprojecten voor beginners.

Het Houtblad is een vaktijdschrift, met bijbehorende nieuwssite en wekelijkse nieuwsbrief, over hout...

Het Houtblad is een vaktijdschrift, met bijbehorende nieuwssite en wekelijkse nieuwsbrief, over hout. De inhoud beoogt de veelzijdigheid van hout en de talloze mogelijkheden die hout biedt, te weerspiegelen. Het Houtblad besteedt aandacht aan architectuur en contructieve en bouwfysische aspecten, onderwijs, ambachtelijke en artistieke toepassingen. Het Houtblad beoogt piniërend en adviserend te zijn.

De branche industriële productontwikkeling heeft zich de afgelopen decennia in razend tempo ontwikke...

De branche industriële productontwikkeling heeft zich de afgelopen decennia in razend tempo ontwikkeld en nog steeds is er sprake van nieuwe doorbraken. Het is van groot belang op de hoogte te blijven van de "state of the art" op het gebied van industriële productontwikkeling. Product biedt u die mogelijkheid. Door middel van een combinatie van korte nieuwsfeiten, achtergrondartikelen en interviews biedt het vakblad Product u gedegen ondersteuning en inspiratie in de dagelijkse praktijk van uw werk. Product-abonnees ontvangen 6 nummers van Product, hebben onbeperkt toegang tot productmagazine, krijgen elke twee weken een nieuwsbrief, voorrang bij discussieavonden en ‘De beleving van’ bijeenkomsten en ontvangen korting op deelname aan de Product Meeting. Kortom, een bron van informatie en inspiratie!

Wetenschap en Techniek

Ben jij op zoek naar jouw favoriete tijdschrift over wetenschap en techniek? Dan zit je goed bij de techniek en wetenschap tijdschriften van Proefabonnementen.nl. Wij beschikken over een ruim assortiment met diverse bladen over deze onderwerpen.
Wat dacht je bijvoorbeeld van het tijdschrift Wetenschap in Beeld? Wetenschap in Beeld is het tijdschrift dat je meeneemt op reis door de fascinerende wereld van de wetenschap. Het magazine biedt je nieuws, vragen en antwoorden, uitgebreide artikelen en korte weetjes op het gebied van natuur, geschiedenis, technologie en biologie. Ook vind je in dit blad prachtige fotografie en gedetailleerde illustraties. Met een abonnement op Wetenschap in Beeld ga je op verkenning en ontdek je steeds meer!

Of heb je liever een abonnement op KIJK? KIJK is het tijdschrift voor iedereen die geïnteresseerd is in wetenschap techniek, geschiedenis, maatschappij en de mens. Met een abonnement op dit blad blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Dit zijn natuurlijk nog maar een paar voorbeelden van onze techniek en wetenschap tijdschriften. Bekijk hierboven alle tijdschriften en vind jouw favoriete magazine.

Kortom, vind jij onderwerpen als techniek en wetenschap ook interessant? Bestel dan snel één van onze wetenschap en techniek tijdschriften via Proefabonnementen.nl en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op deze gebieden. Bovendien profiteer je dan direct van onze leuke aanbiedingen. Zo betaal je niet teveel voor een abonnement naar keuze! 


Geef ook eens een abonnement op een tijdschrift over Wetenschap en Techniek kado. Deze abonnementen stoppen automatisch, de ontvanger wordt tot niets verplicht. 

Valentijnsactie: Win een romantisch weekend voor 2! Naar actie >

Kies een titel
Nog meer korting?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 3.50 shoptegoed!