Altijd de beste deals!
AANBIEDINGEN

TV Gidsen

Met een Veronica Magazine abonnement mist u niets meer. Een super makkelijk en overzichtelijk progra...

Met een Veronica Magazine abonnement mist u niets meer. Een super makkelijk en overzichtelijk programmaoverzicht en alles over sterren, het laatste nieuws over soaps en series, veel sport, games, trav...

TV Gidsen

â??

Wat komt er vanavond op TV? Een veelgestelde vraag in een groot gedeelte van alle huishoudens. Een abonnement op één van onze TV Gidsen is dan de uitkomst! Iedere week ontvang je de nieuwste gids op tijd in huis en zo weet je niet alleen wanneer je favoriete programma wordt uitgezonden, ook kun je alvast bekijken welke programma's je de rest van de week wilt zien en meer informatie lezen over programma's die worden uitgezonden.
Alle televisiegidsen bieden een compleet overzicht van de programmering van de betreffende week. Zowel televisie als radio en satelliet zijn in de programmering opgenomen. Het verschil zit hem met name in de extra's die een TV Gids toevoegt qua interviews, nieuws op het gebied van films en sterren, compactheid en weergave in zwart-wit of kleur.

Zo is Mikro Gids bijvoorbeeld een zeer compacte TV Gids. De programmering staat compleet en overzichtelijk aangegeven en de Nederlandse zenders staan op één pagina. Alles is in zwart-wit gedrukt. Mikro Gids is van de KRO. De vernieuwde VARAgids staat bekend als een overzichtelijke TV Gids? dankzij de handige indeling en relevante artikelen. Zo weet je precies wat je niet mag missen en wat je natuurlijk gewoon kunt overslaan. Avrobode biedt een wat uitgebreidere televisiegids. Naast een overzicht van alle populaire tv-zenders, staat er ook achtergrondinformatie over tv-programma's en interessante interviews in. Avrobode besteedt als een van de weinige TV Gidsen ook veel aandacht aan muziek, theater en musical en biedt tevens een uitgebreid overzicht van de radio programma's.

Met een Veronica Magazine abonnement mis je niets meer. Veronica Magazine is een jonge en hippe TV Gids en brengt iedere week het laatste nieuws over showbizz, nationale en internationale sterren, achtergronden van soaps en series, veel sport, games, travel, living en fashion.

Zo zie je maar weer dat er op het gebied van televisiegidsen een ontzettend ruim aanbod beschikbaar is. En wat het allemaal nog interessanter maakt is dat de TV Gidsen regelmatig leuke aanbiedingen hebben, waardoor je zeer voordelig een abonnement kunt afsluiten en kunt profiteren van een hoge korting of een leuk welkomstgeschenk ontvangt.

Tijdschriften met korting!

Kies een titel
Nog meer korting?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 3.50 shoptegoed!