Altijd de beste deals!
AANBIEDINGEN

Studenten tijdschriften

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen in deze categorie beschikbaar.

Naar andere aanbiedingen

Studenten tijdschriften

â??Ben jij op zoek naar een leuk blad voor studenten? Dan zit je goed bij de studenten tijdschriften van Proefabonnementen.nl. Wij beschikken over een ruim assortiment met diverse leuke tijdschriften.
Onze rubriek studenten tijdschriften bevat studentenbladen met diverse onderwerpen zoals bijvoorbeeld auto's, sport, mode of opinie. Zo zit er voor elke student wel een geschikt abonnement bij.

Wat vind je van het tijdschrift NUsport? NUsport biedt jou maar liefst 132 pagina's vol met topsport. Er wordt aandacht besteed aan voetbal, schaatsen, wielrennen en nog veel meer sporten. Daarnaast lees je verhalen over de grote sporters van nu maar ook uit het verleden. Ook bevat dit blad spraakmakende columns, achtergronden, analyses en populaire verhaalrubrieken. Verder kijk je je ogen uit met de mooie fotografie van NUsport. Wat vind je van het tijdschrift Panorama? In Panorama vind je spraakmakende reportages, sensationele beelden en sportieve hoogtepunten. Ook staan er in dit tijdschrift interessante rubrieken en onderwerpen als misdaad, bizar, verleidingen en de wereld in beeld. Zo blijf je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op deze gebieden. Kortom, alles wat een man boeit staat in dit complete magazine. Heb je liever een abonnement op het tijdschrift Vriendin? Het tijdschrift Vriendin is een blad vol emotie. Het tijdschrift inspireert je iedere week weer!? Vriendin biedt leuke weetjes, tips en bijzondere ervaringen van andere vrouwen en vriendinnen. Kortom, met een abonnement op Vriendin hoef je niks meer te missen.

Bekijk hierboven het hele assortiment voor nog meer studenten tijdschriften. Voor elke student zit er wel een geschikt blad bij.

Bestel dus direct een abonnement op je favoriete tijdschrift en ontvangt leuke kortingen op je tijdschriftabonnement. Zo profiteer je direct van onze aantrekkelijke prijzen.

Tijdschriften en kranten met korting!

Kies een titel
Nog meer korting?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 3.50 shoptegoed!