Altijd de beste deals!
AANBIEDINGEN Stripbladen
(16)

Met een Donald Duck abonnement haalt u het vrolijkste weekblad van Nederland in huis! Het magazine s...

Met een Donald Duck abonnement haalt u het vrolijkste weekblad van Nederland in huis! Het magazine staat boordevol grappige en spannende verhalen over Oom Donald, Oom Dagobert, Katrien, Mickey Mouse en Goofy. Donald Duck is de beroemdste eend, maar ook de grootste pechvogel van Duckstad. Met een Donald Duck abonnement heeft u alle avonturen samen in één compleet blad!

Donald Duck Junior is overzichtelijk, eenvoudig, maar net zo vrolijk als Donald Duck. Een tijdschrif...

Donald Duck Junior is overzichtelijk, eenvoudig, maar net zo vrolijk als Donald Duck. Een tijdschrift waarmee de beginnende lezer spelenderwijs leert lezen en schrijven doormiddel van strips, grappen en spelletjes. De titel Donald Duck Junior is een serie van 40 tijdschriften. Deze serie blijft zich steeds herhalen. Je abonneert je dus voor 40 nummers, daarna heb je alle Donald Duck Juniors gelezen en stopt het abonnement. Dan ben je klaar voor Donald Duck. Als je dus al nummers in de winkel hebt gekocht, dan ontvang je deze nogmaals in het abonnement.

Het tijdschrift Bobo staat voor leren, ontdekken, plezier en avontuur beleven. Iedere 4 weken moet d...

Het tijdschrift Bobo staat voor leren, ontdekken, plezier en avontuur beleven. Iedere 4 weken moet de grappige speurneus Bobo een probleem oplossen. Daarbij kan hij wel wat hulp gebruiken! Aan de hand van puzzels, leuke doe-opdrachten en (voor)leesverhalen ontdekt je kleuter hoe het avontuur afloopt. Zo leert hij/zij ongemerkt en in eigen tempo over cijfers, letters, woorden, vormen en kleuren. Helemaal zelfstandig. Bobo sluit precies aan bij de ontwikkeling en belevingswereld van kinderen in groep 1 en 2 en bereidt hem/haar voor op groep 3. Dit gebeurt op een leuke, speelse en uitdagende manier, want zo leren kinderen het meest. Wil je Bobo voortaan om de 4 weken thuis ontvangen? Neem dan nu een abonnement op Bobo.

Naast het weekblad Donald Duck is er voor de échte fan Donald Duck Extra! Donald Duck Extra versch...

Naast het weekblad Donald Duck is er voor de échte fan Donald Duck Extra! Donald Duck Extra verschijnt elke vier weken en staat boordevol extra spannende, extra lange en extra grappige stripverhalen. Oom Donald, de neefjes en Oom Dagobert beleven op hun reizen de meest fantastische avonturen.

Speciaal voor kinderen in groep 3 maakt Zwijsen het tijdschrift maan roos vis. Veruit de meeste kind...

Speciaal voor kinderen in groep 3 maakt Zwijsen het tijdschrift maan roos vis. Veruit de meeste kinderen in Nederland leren lezen met Veilig leren lezen, de leesmethode van Zwijsen. Maan roos vis sluit hier precies bij aan en wordt aanbevolen door leerkachten. Je kind alles zélf lezen en zélf doen. Letters, woordjes, zinnen en verhalen. En ook cijfers, strips, posters, tekenen en puzzels.

AniWay is het enige Nederlandse magazine over de waanzinnige wereld van Japanse anime (animatie), ma...

AniWay is het enige Nederlandse magazine over de waanzinnige wereld van Japanse anime (animatie), manga (strips), videogames en meer! Eindelijk lijkt Nederland wakker te worden en in te zien van wat voor moois men in Japan (en onderhand ook daarbuiten) kan genieten. Om je de weg te wijzen in deze overweldigende wereld vol verrassingen en vragen is AniWay precies wat je nodig hebt! We bespreken diverse series, spelen de minder bekende Japanse games en geven je zo af en toe ook nog wat culturele weetjes over Japan mee.

Katrien verschijnt elke twee maanden en staat vol strips van Katrien en haar nichtjes Lizzy, Juultje...

Katrien verschijnt elke twee maanden en staat vol strips van Katrien en haar nichtjes Lizzy, Juultje en Babetje. In elk nummer beantwoordt Katrien gezellig zelf de lezerspost. En verder vind je een heleboel leuke tips en niet te vergeten… jouw eigen dagboek!

Stripbladen

De beste stripbladen vind je bij Proefabonnementen.nl. Voor liefhebbers van strips hebben wij een groot assortiment aan stripbladen. Zo vind je altijd jouw favoriete stripblad bij ons in het overzicht.
Wat vind je van het tijdschrift Donald Duck? Met een Donald Duck weekblad abonnement lees je de hilarische avonturen van Donald Duck Oom Donald, Dagobert Duck, Guus Geluk, Goofy en De Grote Boze Wolf. De Donald Duck is voor alle leeftijden. Ook staan er in dit vrolijke weekblad spannende verhalen uit Duckstad. Verder vind je leuke prijsvragen en grappige lezersbrieven. Of heb je liever een abonnement op het blad INKIE? INKIE is het tijdschrift voor jonge meisjes van 7 tot 10 jaar. Een echt meisjesblad om lekker te lezen, kleuren & knutselen, pimpen & frutselen. Ook staan er in INKIE artikelen over mode, reportages, verhalen, puzzels en weetjes. INKIE is er voor meiden die houden van knutselen, lachen, lezen en spelen. Ook hebben wij het tijdschrift Okki in ons assortiment. Met Okki wordt leren lezen leuk. Het tijdschrift staat vol met woordopdrachten, leesverhalen en sommetjes. Maar ook vind je leuke weetjes, knutsel- en tekenopdrachten, moppen en quizjes. Met een abonnement op Okki leren kinderen spelenderwijs lezen, schrijven en rekenen.

De genoemde stripbladen zijn zomaar enkele voorbeelden uit ons ruime assortiment. Voor iedere liefhebbers van strips heeft Proefabonnementen.nl wel een passend stripblad in het assortiment.

En bovendien kun je je op onze stripbladen eenvoudig abonneren. Bestel dus direct een leuk stripblad naar keuze en ontvang de eerstvolgende uitgave van je favoriete tijdschrift bij jou in de brievenbus!

Valentijnsactie: Win een romantisch weekend voor 2! Naar actie >

Kies een titel
Nog meer korting?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 3.50 shoptegoed!