Altijd de beste deals!
AANBIEDINGEN

Sporttijdschriften

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen in deze categorie beschikbaar.

Naar andere aanbiedingen

Sporttijdschriften

De wereld van sport is enorm. Zo ook het assortiment van sporttijdschriften. Van specifiek gericht op 1 tak van sport, tot algemenere sportbladen waarin diverse sporten uitgelicht worden; Proefabonnementen.nl heeft ze allemaal.
De klassieker op het gebied van voetbal is natuurlijk Voetbal International. Door de populariteit van het voetbalblad is er nu zelf het TV programma Voetbal international, waarin Johan Derksen zijn mening niet onder stoelen of banken schuift. Zo vind je dat ook terug in zijn columns, die hij nog steeds voor Voetbal International schrijft. Naast de column van Johan Derksen staat VI iedere week in het teken van het laatste nieuws op het gebied van de nationale- en internationale competities, standen, spelers en ontwikkelingen. Voor iedere voetballiefhebber dus een must have. Doordat we ons steeds meer bewust worden van onze conditie en gezondheid is hardlopen de laatste jaren uitgegroeid tot een zeer populaire sport.

Runner's World staat iedere maand boordevol informatie over de loopsport, welke zowel interessant is voor beginners als voor gevorderden. Tips over voeding, training en het behandelen van blessures is een vast onderdeel, aangevuld met reportages, interviews en uitslagen van grote hardloopevenementen.

Ben je helemaal fan van krachttraining en wil je je verder verdiepen in voeding, trainingsschema's en oefeningen die geschikt zijn voor jouw lichaamstype? Neem dan een abonnement op Muscle & Fitness. Muscle & Fitness richt zich op zowel mannen als vrouwen en voorziet je van deskundige tips en advies voor ieder fitness niveau.

Als je meer ge?nteresseerd bent in de verhalen van de Nederlandse topsporters, dan is Helden Magazine iets voor jou. In exclusieve interviews van Frits en Barbara Barend leer je de mens achter de topsporter kennen. Niet alleen staan de topprestaties centraal, ze laten zich ook uit over hun dieptepunten, twijfels en eventuele schandalen en laten ze zien wie er zo belangrijk is in hun leven en wie er achter hen staat.

Natuurlijk zijn er nog veel meer sporttijdschriften waar je een abonnement op kunt bestellen. Hou je meer van vissen, of ben je ge?nteresseerd in de paardensport? Kijk dan snel verder en vind jouw favoriete sportmagazine. Je kunt kiezen uit verschillende proefabonnementen, of abonnementen die je voor een langere periode aangaat. In ieder geval krijg je op ieder sporttijdschrift abonnement een leuke korting.

Tijdschriften met korting!

Kies een titel
Nog meer korting?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 3.50 shoptegoed!