Altijd de beste deals!
AANBIEDINGEN

Senioren tijdschriften

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen in deze categorie beschikbaar.

Naar andere aanbiedingen

Senioren tijdschriften

â??

Op Proefabonnementen.nl vind je de leukste senioren tijdschriften van Nederland. Met het ruime assortiment aan tijdschriften voor senioren vind je altijd een abonnement op jouw favoriete tijdschrift.
Zo hebben wij in deze rubriek diverse puzzeltijdschriften, maar ook tijdschriften over het Koningshuis en de geschiedenis. Je bent voor senioren tijdschriften op Proefabonnementen.nl dus aan het goede adres.

Wat vind je bijvoorbeeld van het blad Archeologie Magazine? Dit tijdschrift brengt de geschiedenis tot leven. Van de prehistorie, via de klassieke oudheid, de Middeleeuwen en de Renaissance tot het recente verleden alles vind je terug in Archeologie Magazine. Ook lees je over de beschavingen, de bouwwerken en de mensen en vind je veel foto's en illustraties om het helemaal compleet te maken.

Of ben je een puzzelliefhebber? Dan past het blad Denksport drie sterren Kruiswoord bij jou. Deze kruiswoorduitgave van Denksport bevat allerlei kruiswoorden en leuke varianten. Met een abonnement op dit puzzeltijdschrift heb je urenlang puzzelplezier. Daarnaast maak je ook iedere maand kans op leuke geldprijzen met de BonusPrijsPuzzel.

Lees je alles over het Koningshuis? Dan past Royals bij jou. Dit blad geeft je alle informatie over onze koning en koningin. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en weetjes. Je vindt niet alleen boeiende interviews en exclusieve foto's maar ook interessante kanttekeningen, die slechts bij ingewijden van het Koninklijk Huis gekend zijn.

De hierboven genoemde bladen zijn slechts enkele voorbeelden uit ons ruime assortiment aan abonnementen op senioren tijdschriften. Neem snel een kijkje in het hele assortiment van Proefabonnementen.nl en abonneer je direct voordelig op 1 van onze senioren tijdschriften. Je profiteert altijd van onze hoge kortingen.

Tijdschriften met korting!

Kies een titel
Nog meer korting?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 3.50 shoptegoed!