Altijd de beste deals!
AANBIEDINGEN

Scholieren tijdschriften

Het tijdschrift Bobo staat voor leren, ontdekken, plezier en avontuur beleven. Iedere 4 weken moet d...

Het tijdschrift Bobo staat voor leren, ontdekken, plezier en avontuur beleven. Iedere 4 weken moet de grappige speurneus Bobo een probleem oplossen. Daarbij kan hij wel wat hulp gebruiken! Aan de hand...

CosmoGIRL! is het...

CosmoGIRL! is het lifestyle magazine voor echte fashionista's. CG! adviseert, ondersteunt en informeert. En dat alles...

Scholieren tijdschriften

â??De beste tijdschriften voor scholieren vind je op Proefabonnementen.nl. Zit jij op de middelbare school? Dan ben je bij Proefabonnementen.nl aan het juiste adres voor een abonnement op 1 van onze leuke scholieren tijdschriften.
Wat dacht je van het tijdschrift Girlz!? In Girlz! lees je elke maand over je favoriete sterren, leuke verhalen en natuurlijk de laatste schoonheid- en mode trends. Verder heeft Girlz! interessante rubrieken. Zo kun je alles lezen over lichaam, liefde en relaties in 'Girlz Talk' en deel je persoonlijke ervaringen in 'Mijn verhaal. Of heb je liever een abonnement op Hitkrant? Hitkrant houdt je op de hoogte van al het nieuws over muziek, films en roddels over de sterren. Ook staat de Hitkrant vol met de leukste nieuwtjes, de hipste trends, een persoonlijke horoscoop en diepgaande interviews. Daarnaast kun je meedoen met leuke prijsvragen en de meest trendy prijzen winnen. Wellicht vind je het tijdschrift CosmoGIRL! Interessant? Het tijdschrift CosmoGIRL! is het meest complete en inspirerende tijdschrift van Nederland. Je kunt alles lezen over mode, jongens en beroemdheden. Ook vind je over alles over je gezondheid, toekomst en geld. Met een abonnement op CosmoGIRL! haal je de inspiratie uit jezelf. Daarnaast biedt CosmoGIRL! je elke maand het sexdossier, catwalknieuwtjes, de hot-list en leuke quizzen.

Uiteraard zijn dit slechts enkele voorbeelden van scholieren tijdschriften die wij in ons assortiment hebben. Alle scholieren tijdschriften vind je in bovenstaand overzicht. Er zit vast wel een leuk tijdschrift bij wat je aanspreekt.

Bestel snel je een tijdschriftabonnement op je favoriete blad en profiteer van onze leuke aanbiedingen. Daarnaast is het ook leuk om een abonnement aan een klasgenoot cadeau te geven!

Tijdschriften en kranten met korting!

Kies een titel
Nog meer korting?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 3.50 shoptegoed!