Altijd de beste deals!
AANBIEDINGEN Scholieren tijdschriften
(7)

Met een Donald Duck abonnement haalt u het vrolijkste weekblad van Nederland in huis! Het magazine s...

Met een Donald Duck abonnement haalt u het vrolijkste weekblad van Nederland in huis! Het magazine staat boordevol grappige en spannende verhalen over Oom Donald, Oom Dagobert, Katrien, Mickey Mouse en Goofy. Donald Duck is de beroemdste eend, maar ook de grootste pechvogel van Duckstad. Met een Donald Duck abonnement heeft u alle avonturen samen in één compleet blad!

Donald Duck Junior is overzichtelijk, eenvoudig, maar net zo vrolijk als Donald Duck. Een tijdschrif...

Donald Duck Junior is overzichtelijk, eenvoudig, maar net zo vrolijk als Donald Duck. Een tijdschrift waarmee de beginnende lezer spelenderwijs leert lezen en schrijven doormiddel van strips, grappen en spelletjes. De titel Donald Duck Junior is een serie van 40 tijdschriften. Deze serie blijft zich steeds herhalen. Je abonneert je dus voor 40 nummers, daarna heb je alle Donald Duck Juniors gelezen en stopt het abonnement. Dan ben je klaar voor Donald Duck. Als je dus al nummers in de winkel hebt gekocht, dan ontvang je deze nogmaals in het abonnement.

Hitkrant staat bomvol muziektips, films die je niet mag missen, exclusieve interviews, spectaculaire...

Hitkrant staat bomvol muziektips, films die je niet mag missen, exclusieve interviews, spectaculaire reportages, modetrends, de problemenrubriek, coole prijsvragen én vette posters! Dus wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste roddels en hotste nieuwtjes over jouw favoriete sterren? Dan is de Hitkrant echt iets voor jou!

Naast het weekblad Donald Duck is er voor de échte fan Donald Duck Extra! Donald Duck Extra versch...

Naast het weekblad Donald Duck is er voor de échte fan Donald Duck Extra! Donald Duck Extra verschijnt elke vier weken en staat boordevol extra spannende, extra lange en extra grappige stripverhalen. Oom Donald, de neefjes en Oom Dagobert beleven op hun reizen de meest fantastische avonturen.

Met Fashionista ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste budget friendly mode. Fashionis...

Met Fashionista ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste budget friendly mode. Fashionista staat bomvol celebrity-looks, onmisbare shoptips, de hipste trends, do-it-yourself beautyadviezen, de leukste looks van stijliconen (en hoe je hun stijl kunt kopiëren!), emotionele real life verhalen en nog veel meer pagina's vol budget mode.

Girlz! is het leukste meidenblad van Nederland. Iedere maand lees je in Girlz! Talk alles over je li...

Girlz! is het leukste meidenblad van Nederland. Iedere maand lees je in Girlz! Talk alles over je lichaam, liefde en relaties. In Mijn Verhaal delen meiden hun persoijke ervaringen. En natuurlijk lees je in Girlz! alles over jouw favoriete celebs en krijg je maandelijks een update van de nieuwste mode en beauty. Girlz!, helemaal voor jou!

7Days is de weekkrant voor jongeren van 12 t/m 18 jaar die iets willen bereiken. Van voor- tot achte...

7Days is de weekkrant voor jongeren van 12 t/m 18 jaar die iets willen bereiken. Van voor- tot achterpagina gevuld met binnen- en buitenlands nieuws, tips en reportages waar jongeren écht iets aan hebben. Maar natuurlijk ook alles over games, mode, muziek, films, showbizz en meer! 7Days wordt elke vrijdagochtend door de krantenbezorger bezorgd.

Scholieren tijdschriften

​De beste tijdschriften voor scholieren vind je op Proefabonnementen.nl. Zit jij op de middelbare school? Dan ben je bij Proefabonnementen.nl aan het juiste adres voor een abonnement op 1 van onze leuke scholieren tijdschriften.
Wat dacht je van het tijdschrift Girlz!? In Girlz! lees je elke maand over je favoriete sterren, leuke verhalen en natuurlijk de laatste schoonheid- en mode trends. Verder heeft Girlz! interessante rubrieken. Zo kun je alles lezen over lichaam, liefde en relaties in 'Girlz Talk' en deel je persoonlijke ervaringen in 'Mijn verhaal. Of heb je liever een abonnement op Hitkrant? Hitkrant houdt je op de hoogte van al het nieuws over muziek, films en roddels over de sterren. Ook staat de Hitkrant vol met de leukste nieuwtjes, de hipste trends, een persoonlijke horoscoop en diepgaande interviews. Daarnaast kun je meedoen met leuke prijsvragen en de meest trendy prijzen winnen. Wellicht vind je het tijdschrift CosmoGIRL! Interessant? Het tijdschrift CosmoGIRL! is het meest complete en inspirerende tijdschrift van Nederland. Je kunt alles lezen over mode, jongens en beroemdheden. Ook vind je over alles over je gezondheid, toekomst en geld. Met een abonnement op CosmoGIRL! haal je de inspiratie uit jezelf. Daarnaast biedt CosmoGIRL! je elke maand het sexdossier, catwalknieuwtjes, de hot-list en leuke quizzen.

Uiteraard zijn dit slechts enkele voorbeelden van scholieren tijdschriften die wij in ons assortiment hebben. Alle scholieren tijdschriften vind je in bovenstaand overzicht. Er zit vast wel een leuk tijdschrift bij wat je aanspreekt.

Bestel snel je een tijdschriftabonnement op je favoriete blad en profiteer van onze leuke aanbiedingen. Daarnaast is het ook leuk om een abonnement aan een klasgenoot cadeau te geven!

Valentijnsactie: Win een romantisch weekend voor 2! Naar actie >

Kies een titel
Nog meer korting?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 3.50 shoptegoed!