Altijd de beste deals!
AANBIEDINGEN

Roddelbladen

Met een Margriet abonnement ontvang je wekelijks advies, inspiratie en tips voor een leuk en gezond...

Met een Margriet abonnement ontvang je wekelijks advies, inspiratie en tips voor een leuk en gezond leven. In Margriet lees je alles over lekker eten, mooi wonen en gezond bewegen. Geniet van herkenba...

Roddelbladen

Ben jij op zoek naar een leuk roddeltijdschrift? De beste roddelbladen vind je bij Proefabonnementen.nl. Door het ruime assortiment aan diverse roddelbladen, vind je altijd je favoriete roddelblad. Ook profiteer je dan gelijk van onze leuke aanbiedingen.
Wat dacht je van het tijdschrift Privé? Het blad opent deuren die voor anderen gesloten blijven. Zo vind je exclusieve foto's en onthullende reportages over sterren uit binnen- en buitenland. Ook bevat Privé spraakmakende interviews met beroemdheden. Of heb je liever een proefabonnement op het roddelblad Story? Met een abonnement op dit tijdschrift kun je altijd meepraten over de wereld van de sterren. Er wordt onder andere aandacht besteed aan spraakmakende verhalen en uitgebreide fotoreportages. Zo blijf je altijd op de hoogte!

Ook hebben wij diverse tijdschriften over het Koningshuis in ons assortiment. Deze tijdschriften bieden je alle informatie op het gebied van het koninklijk huis. Zo blijf je altijd op de hoogte van het nieuws over onze vorsten, maar ook over de vorsten uit het buitenland. Zo bericht het blad Royalty over koningshuizen uit binnen- en buitenland.

Dit is nog maar een kleine selectie van al onze roddelbladen. Bekijk hierboven het gehele assortiment en bestel direct een proefabonnement op jouw favoriete roddeltijdschrift.

Tijdschriften met korting!

Kies een titel
Nog meer korting?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 3.50 shoptegoed!