Altijd de beste deals!

Woontijdschriften


Residence

Voor inspiratie is Residence perfect! Het blad heeft een mooi uiterlijk en leuke artikelen voor lang leesplezier :)

Landleven

Landleven is een mooi blad met mooie foto\'s, recepten en alles over het buitenleven met tips en adviezen.Erg leuk om te lezen en te bewaren als naslag.

vtwonen

Een feest om het blad te bekijken. Ook al heb ik niet zo veel te besteden, kan ik toch ideeen opdoen. Ben geen abonnee, maar koop hem soms voordelig via Marktplaats.

101 Woonideeën

Zojuist genoten van een zeer sfeervol vakantiehuisje in Frankrijk met veel brocante en creativiteit. Geheim... er lag een heerlijke stapel tijdschriften met vele oude 101woonideeen. Ik kreeg er zoveel leuke inspiraties van dat het morgen eerst nieuwe verfblikken scoren wordt en ik heb mezelf ook maar direct verwend met een abonnement op 101 woonideeen. En nu handen uit de mouwen!

ELLE Decoration

prima blad haal er erg leuke ideeen uit en is modern en toch toepasbaar in allerlei andere woonstijlen.

Herenhuis

Herenhuis is een heerlijk blad om bij weg te dromen, ideeën op te doen en daarna kijken wat ik zelf in mijn huis kan toepassen. Ga zo door!

Seasons

Van het Seasons tijdschrift word ik altijd helemaal vrolijk omdat de foto s zo mooi gefotografeerd zijn, zo kom je helemaal in een bepaalde sfeer vol inspiratie.

Landleven

Het is gewoon een geweldig leuk tijdschrift om te lezen! Staan altijd leuke ideeën en weetjes in. Blijf zo doorgaan!

Landleven

Het is gewoon een geweldig leuk tijdschrift om te lezen! Staan altijd leuke ideeën en weetjes in. Blijf zo doorgaan!

Landleven

Tijdens een heerlijk avondje sauna, waar alle rust en ontspanning heerst, dook ik bij de openbaarde met een heerlijk drankje en pakte ook een tijdschrift. Mijn oog viel op jullie blad, ik kende hem wel maar had hem eigenlijk nog nooit gelezen. Maar nu had ik daar eens mooi rustig de tijd voor, zo ontspannen als ik was, sloeg jullie bald open en ik was op slag verliefd, als bij de eerste bladzijde. Wat een heerlijk tijdschrift om in te lezen, bordenvol leuke ideen, recepten en het heerlijke landleven.maar ook tips over leuke uitjes. Het eerste wat ik tegen mijn man zei op deze avond was, schat ik ben bijna jarig en als je mij een leuk kado wil geven, doe dan een jaarabonnement op landleven want dat vindt ik toch zo,n geweldig blad om te leven. Als je hem openslaat kom je in alle rust en droom je weg in dit geweldige blad. Alles om je heen bestaat even niet meer, heeeerlijk!

ELLE Decoration

Elle Decoration biedt een inkijkje in de meest inspirerende, verrassende, alternatieve, haalbare interieurs afgebeeld op mooi mat papier. Bruikbare tips voor kleur en aanschaf accessoires. Ook fijn zijn de links naar de alternatieve woonwinkels en markten. Voor mij het meest innoverende woonblad in Nederland!

vtwonen

Erg leuk blad. Ik doe hier veel inspiratie uit op en voer deze (tot ergernis van mijn man) vaak door in ons huis.

Landleven

Ik lees het blad al een paar jaar,met veel enthousiasme en geef hem door aan een vriendin die er dan ook erg van geniet. Ga vooral zo door om alle provincies aan bod te laten komen

Ariadne at Home

wat een ontzettend leuk blad om te lezen! heel leuke ideeen om je huis in te richten. we hebben onlangs een dakkapel geplaatst, waardoor we er drie kamers bijkrijgen. voor het inrichten hiervan maak ik zeker gebruik van de ideeen die ik in dit blad gezien en gelezen heb.

Landleven

Landleven is een verrassend leuk en mooi opgemaakt blad, met heel veel prachtige foto\'s! Helemaal top zo\'n proefabonnement!

Ariadne at Home

Heerlijk om met een blad te kiezen en dat een aantal maanden te ontvangenmet de Tijdschriftenbon. Ariadne is voor mij een heerlijk kijkblad: ideeën opdoen voor mijn eigen huis, maar ook voor een Frans Poppenhuis wat ik aan het maken ben. Namaken in miniatuur is een uitdaging.

Landleven

Superblad! Als \'t in de brievenbus valt, voelt het alsof je getracteerd wordt! Mooie opmaak, geweldige foto\'s en altijd interessante artikelen.

Landleven

Landleven lezen is als me wentelen in een warm bed. Als boerendochter is er veel herkenning en zijn het vooral dierbare herinneringen die bij het lezen van Landleven voorbij komen. Het zijn heerlijke uurtjes.. Chapeau voor jullie blad.

Ariadne at Home

Mijn lijfblad. Vind het een heerlijk tijdschrift en lees 'm van voor naar achteren en weer terug.

Ariadne at Home

Leuk blad om door te bladeren en de trends wonen van nu te bekijken. Je krijgt altijd weer ideeën. Jammer vind ik dat er weinig in staat wat jezelf kunt maken.Vroeger was het een blad wat veel meer to do in zich had. Ik hoop de komende maanden toch veel dingen te zien en te lezen waar ik zelf iets mee kan gaan doen. groeten Franca Voogd

Home and Garden

Ik verheug me elke maand weer op Home en Garden. Ik heb nu een abonnement, maar heb hem een paar jaar gehad op een bon cadeau. Ik kon hem eigenlijk niet meer missen dus heb ik nu een abonnement. Heerlijk genieten van alle leuke tips en ideeën over de tuin en inrichting

Landleven

Heb het eerste blad van Landleven van een proefabbonnement gelezen en werd daar heel gelukkig van.Vooral het verhaal v.d. Zwanendriftersfamilie.Wat de rest v.d. onderwerpen betreft over tuinen en planten en alles wat met de natuur te maken heeft,geweldig omschreven.Daar ik zelf niet in de gelegenheid ben in een flat op 5-hoog,en dus weinig kan genieten van een mooie tuin,doet dit blad mij extra veel plezier.Ga zo door,en het laat dus zien dat mensen zonder mogelijkheden van een tuin toch kunnen genieten.Mijn dank hiervoor.

Landleven

Leuk tijdschrift met veel tips voor de moestuin. Ook altijd leuke dingen om zelf te maken. Zo heb ik uit een vorig nummer zelf sokken gebreid. Lekkere recepten staan er vaak in en precies in de tijd dat bv. courgette of tomaten kan oogsten. Ik wil geen 1 nummer missen.

ArchitectuurNL

Geweldig!, eindelijk een echt goed architectuurtijdschrift!

Landleven

landleven koop ik vaak vooral om de prachtig foto.s wanneer er b.v een foto van aardbeien instaat ruik ik ze als het ware , en neem gelijk een doos aardbeien mee een heerlijk blad om bij weg te dromen

Home and Garden

Ik vind dit het leukste blad voor tuin en huis. Ik kan er eigenlijk alles in vinden wat ik zoek, en daarnaast spreken de kleuren en plaatjes me ook erg aan.

Landleven

Ik vind het een mooi en een leuk blad voor het hele gezin. Zelf mijn man leest hem bijna helemaal.

Landleven

tot op heden nog geen landleven ontvangen wij hebben vaker problemen met tnt

101 Woonideeën

Vind het een zeer mooi blad ,leuke en creatieve ideeen ,heb natuurlijk nog maar 1 nummer gezien maar tot nu toe bevalt het mij goed!

Home and Garden

Home and Garden vind ik heerlijk om te lezen. Niet alleen voor het tuingedeelte maar ook voor de styling van zowel huis als tuin. Ik haal er altijd weer ideetjes uit om mijn tuin en huis een andere swing te geven. Als ik hiermee bezig ben vergeet ik alles om me heen. Het blad is dus ook nog therapeutisch. Ga zo door.


Tijdschriften met korting!

Kies een titel
Nog meer korting?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 3.50 shoptegoed!