Altijd de beste deals!

Modetijdschriften


LINDA.

ik lees de linda al vanaf het eerste nummer en heb ze allemaal bewaard echt een super blad

Flair

Dit is echt een cadeautje op je deurmat. Als ik hier weer een abonnement op heb kan ik echt uitkijken naar de dinsdag! Leuke verhalen.

Margriet

ik geniet al jaren van dit complete blad. Eigenlijk al thuis toen mijn moeder er een abonnement op had.

Fashionchick Girls

Leuk blad. Veel verschillende rubrieken. Lees hem altijd in een keer uit!

Grazia

Grazia ontdekt door Beautygloss omdat er een special edition over uitkwam heb ik hem gelijk gekocht op vakantie een wekelijkse en bevalt me heel goed erg tevreden en leuke nummer vol intresse voor alle lezers

Grazia

Erg leuk tijdschrift, lees het elke week met plezier. En is voor veel leeftijden geschikt. Super!

Libelle

Altijd op wacht om wekelijks de Libelle te ontvangen en even tijd voor mijzelf, heerlijk! En nu ook nog het tablet erbij zodat je ook in de tuin kunt lezen. Prettig vasthouden en snel!!

VOGUE

als een 17 jarige havo-leerling is het altijd fijn om even tijd voor jezelf te maken. Ik persoonlijk vind het als een modeliefhebber de ideale blad om te lezen. Er staan alle nieuwe trends ,modellen ,catwalks ,interviews etc. in. Ben eigenlijk misschien ook van plan hier een proefabonnement van Vogue te nemen in plaats van elk maand opnieuw eentje te halen in de winkel. Een echte aanrader dus!

ELLE

Als fervente glossy-liefhebber, kan ik zeggen dat Elle bij mij op nummer één staat. Het blad heeft de perfecte combinatie van goede informatie over mode, kunst, reizen, cosmetica, psychologie etc. Dit alles gelardeerd met prachtige foto\'s en vaak met een bepaald gevoel voor humor. Geen overmatig gezanik met celebrity gossip, maar interessante informatie en fijne columns. Visueel ziet het er prima uit en je kan lekker veel lezen over mode. Kortom; een aanrader.

Libelle

Altijd weer een feestje libelle in de bus Dan snel uitlezen want de libelle moet nog naar vele anderen toe, mijn moeder mijn zus mijn schoonmoeder en mijn schoonzus lezen de Libelle allemaal en dan wordt het blad bewaard voor school ed om er plaatjes uit te knippen dus helemaal top

Cosmopolitan

Leuk blad lees het iedere maand met plezier! Zeer vriendelijke klantenservice!

Libelle

zou willen dat ik het geld er voor had om steeds een abonnement te hebben, overal waar ik kom duik ik direct in een libelle als er een ligt

Flair

Flair is heerlijk om te lezen. lekker ontspannend, leuke columns en interessante verhalen. Het maakt me blij als de Flair op de deurmat valt.

LINDA.

Ik vind het blad Linda ontzettend vernieuwend, sprankelend en vooral veel lef tonen in de onderwerpen/taboes die men durft te bespreken in het blad. Kortom een superblad !!

Burda

Burda heeft meestal mooie patronen. Wat ik maak ziet er professioneel en goed passend uit. De modellen zijn vaak de laatste mode en gaan zeker twee seizoenen mee. Soms staat het eerder in de Burda dan de modellen in de winkel liggen!

ELLE

Helemaal leuk!

Burda

erg goed

LINDA.

Linda is een lekker,luxe tijdschrift,met leuke rubrieken,zodat je jezelf kunt voorstellen als het mooiste model,met een superfuguur veel geld en luxe,elke maand weer en linda wat heb jij veel verschillende gezichten.....en talenten,hartstikke leuk .groet en ga zo door,cécile van rijswijk.

Libelle

geweldig blad, jammer dat ik het blad door financiele omstandigheden op moest zeggen

Red

Al jaren het leukste "blijvertje" onder de tijdschriften. Zeer verfrissend en met een eigen identiteit. Elke keer van een verrassend hoog niveau! Chapeau.

LINDA.

Top tijdschrift! Heerlijk herkenbare humor, taboes die doorbroken worden, goede columns en mooie mode.

Cosmopolitan

Een echte aanrader! Vrouwvriendelijk geschreven. Artikelen over mode, seks, liefde, vriendinnen, gezond eten en nog veel meer. Fashionista\'s, jonge vrouwen, oudere vrouwen, dit blad is geschikt voor iedere vrouw!

Knippie

Super gaaf blad,dinsdag voor het eerst begonnen met naaicursus en zaterdag een tuniekje geprobeerd te maken uit knippie,erg goede uitleg en onwijs leuke kleertjes! Ik heb nu abonnement!

Libelle

Via een gewonnen tijdschriftenbon heb ik een tijdelijk abonnement op de Libelle genomen. Er staan leuke artikelen in.

Libelle

was al eerder abonne lekker blad om te hebben

Knipmode

Heerlijk om de knip weer te krijgen. Leuke patronen en mooie basisdingen. Alleen jammer dat de XL patronen alleen gechikt zijn voor grote maten, wel logisch, maar jammer dat ik ze nu niet voor mezelf kan maken. Heerlijk blad om inspiratie van te krijgen.

ELLE

Het tijdschrift Elle bevalt me erg goed. Mooie foto\'s en leuke artikelen.Het was trouwens een prachtige aanbieding, bedankt! groeten,

Flair

Ik vind flair een tijdschrift om lekker mee te ontspannen. De rubrieken zijn veelzijdig en spreken mij erg aan. Flair is een weerapiegeling van hoe ik zelf ben.

Margriet

zeer leuk blad waarin leuke onderwerpen worden besproken en leuke colums.

Libelle

Via een gewonnen tijdschriftenbon heb ik een tijdelijk abonnement op de Libelle genomen. De Libelles heb ik met plezier gelezen. Er staan leuke artikelen in.


Tijdschriften met korting!

Kies een titel
Nog meer korting?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 3.50 shoptegoed!