Altijd de beste deals!

Landelijke kranten


360 Magazine

Er mooi blad met altijd al het nieuws overzichtelijk te lezen.

De Telegraaf

Ik vind het zelf erg prettig om van tijd tot tijd te wisselen van krant. Zo hou ik een frisse en objectieve kijk op het nieuws. Met de aanbiedingen van Proefabonnementen heb ik telkens een andere kwaliteitskrant zonder dat deze automatisch worden verlengd. Heerlijk!

De Telegraaf

De telegraaf: Iedere dag puntgaaf.

AD Algemeen Dagblad

Prima krant alleen jammer dat er geen weekend (za/ma) abonnement meer te krijgen is. Misschien een cadeautip voor de feestdagen !

Trouw

Trouw wordt mij elke morgen trouw bezorgd met de meest trouwe weergave van het nieuws uit binnen- en buitenland

7Days

Een boeiende krant. Bij ons wordt hij niet alleen door onze dochter gelezen, maar zelf lees ik hem ook helemaal uit. Duidelijk, overzichtelijk echt goed! Groetjes, Yvon

NRC Handelsblad

Zeer goed

De Telegraaf

Heeeerlijke krant die telegraaf! iedere dag gooit mijn lieve buurvrouw van 11 hoog, haar krant, de Telegraaf ,voor mijn deur begane grond , IPV de prullenbak in de hal van het flat

nrc.next

Voor t eerst sinds lang dat een krant weer bevalt, inhoudelijk dan. Bezorging is ronduit slecht, in 2 weken al 2 keer laat/niet bezorgt. Reden om niet te verlengen!

nrc.next

Mooie diepgang, vormgeving goed, bijlages erg sterk.

NRC Handelsblad

zeer informatief en mn de zaterdageditie is een juweeltje

NRC Handelsblad

Ik ben erg tevreden over het proefabonnement van NRC. Met name de zaterdageditie de wetenschapsbijlage lees ik graag. Ook heb ik het digitaal lezen via de Ipad als prettig ervaren.

7Days

leuk tijdschrift met veel interessante onderwerpen.

nrc.next

Een inhoudelijk krant. Met op zaterdag de Nrc

De Telegraaf

Zowel bezorging als inhoud uitstekend.

NRC Handelsblad

Prima krant.

NRC Handelsblad

Een hele goeie krant voor mij als student; actualiteit gecombineerd met interessante verhalen. De achterpagina maakt het ook af. Een aanrader!

NRC Handelsblad

Prettig leesbare krant voor heel Nederland.

Het Financieele Dagblad

Interessante en kwalitatief goede artikelen. De krant is elke ochtend op tijd. Heerlijk om 's ochtends met een kop koffie het FD te lezen.

De Telegraaf

De krant waar ik de dag mee start, vooral de extra edities spreken mij erg aan.

De Telegraaf

Heerlijk zo'n uitgebreide krant met alle nieuws van de wereld. Sportdeel uitgebreid en goede info. Top: de krant ligt elke dag heeeeeeel vroeg in de bus. Geweldige bezorger(ster).

De Telegraaf

ik vind het een fijne krant mijn ouders hadden een abonement al een graag gelezen krant

nrc.next

Het overstappen naar een andere krant is altijd wennen. Maar nu na een kleine week bevalt het wel.

7Days

kids van 14 en 11 zijn beiden super enthousiast over deze krant!

NRC Handelsblad

Perfecte verhalen .Met name wat betreft achtergrond en verdiepende verhalen.Ook de opmaak spreekt mij aan waaronder fraaie foto's.Iedere krant laat weleens een "steekje"vallen maar niet iedere krant komt daar later via de hoofdredacteur op terug.Kortom: de NRC moet je hebben om te weten wat er in stad,land en wereld aan de orde is

NRC Handelsblad

Kwaliteitskrant. Goed en gedegen.

NRC Handelsblad

een hele fijne krant! Goede columnisten en interessante onderwerpen. Zet je aan het denken en maakt je nieuwsgierig naar de wereld om je heen of buiten je eigen reikwijdte. Begin een beetje te wennen aan het nieuwe kleine formaat.

NRC Handelsblad

Kwalitatief erg goede krant. Fijn ook dat er relatief gezien veel aandacht wordt besteed aan cultuur.

NRC Handelsblad

Inmiddels al weer 5 weken NRC met plezier gelezen en een en ander was snel geregeld door 123 tijdschrift.nl

NRC Handelsblad

NRC Handelsblad is op zichzelf een goede krant, evenwichtige berichtgeving, maar ook ruimte voor andere opvattingen. Zo heb ik genoten van het artikel 'Stotteren in een volle kerk' waarin Paul Visser respectvol de gelegenheid krijgt zijn geloofsovertuiging te delen. Jammer vind ik het opereren vanuit het in mijn ogen fout verlichtingsideaal. Alles is vloeibaar, alles is pas echt als het bewezen kan worden. Te sterke nadruk op de rede. Daarom voel ik mij meer thuis bij een krant als Trouw en Nederlands Dagblad waarin ik meer ruimte ervaar. God is de Schepper van alle dingen. Hem gehoorzamen; daartoe zijn wij als mensen geroepen. Ik wens u dit ook toe als lezer van deze recensie. Hartelijke groet, G. Westerhof


Tijdschriften met korting!

Kies een titel
Nog meer korting?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 3.50 shoptegoed!