Altijd de beste deals!
AANBIEDINGEN

Reistijdschriften

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen in deze categorie beschikbaar.

Naar andere aanbiedingen

Reistijdschriften

â??Op Proefabonnementen.nl vind je de meest uitgebreide collectie aan reistijdschriften. Van zeer uitgebreide reisbladen die de mooiste en meest exclusieve plekken ter wereld laten zien, tot zeer specifieke reistijdschriften die zich richten op 1 land of 1 continent. Zo divers als dat de wereld is, zo divers is ook onze collectie.
Ben je op zoek naar een magazine dat zich specialiseert in bijvoorbeeld Frankrijk, kies dan voor Leven in Frankrijk. In het magazine is veel aandacht voor kunst en cultuur, eten en drinken en natuurlijk de geweldige huizen en gebieden die Frankrijk te bieden heeft. Zo specifiek zijn bijvoorbeeld ook De smaak van Itali?, Azi?, AmerikA Magazine, Duitsland Magazine en Griekenland Magazine. Allen gespecialiseerd en toegespitst of dat ene specifieke land of continent.

Als je meer ge?nteresseerd bent in een wat algemener reistijdschrift en wilt genieten van prachtige foto's, informatie over diverse bestemmingen in de wereld en het liefst ook van redelijk exclusieve plekjes, kies dan voor Columbus of Reizen Magazine. Beide tijdschriften zijn met name gespecialiseerd in bestemmingen buiten Europa. Reizen Magazine is wat praktischer ingesteld met bijvoorbeeld diverse autoroutes. Andere interessante reisbladen zijn Meridian Travel en Grande.

Daarnaast bieden we ook reistijdschriften die niet zozeer ingaan op een bepaalde bestemming, maar meer op de activiteiten die je op vakantie kunt ondernemen. BIKE & trekking is hét meest veelzijdige fiets- en reismagazine van Nederland. Alles op het gebied van fietsen komt aan bod. Andere echte outdoor reistijdschriften zijn bijvoorbeeld Op Pad, Snowboarder mag en Bergen magazine.

In het magazine Campinglife (van het gelijknamige TV programma Campinglife) lees je alles over kamperen en alles wat erbij komt kijken. Van de mooiste kampeerplekken tot het laatste nieuws en gadgets op het gebied van kampeer artikelen.

Zo zie je maar: het meest uitgebreide aanbod aan reistijdschriften vind je bij Proefabonnementen.nl. Alle reisbladen zijn verkrijgbaar als langlopend abonnement en in sommige gevallen kun je ook profiteren van een kortlopend proefabonnement. Mocht je iemand willen verrassen met een reistijdschrift, dan kun je deze in de meeste gevallen ook als kado abonnement bestellen.

Tijdschriften met korting!

Kies een titel
Nog meer korting?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 3.50 shoptegoed!