Altijd de beste deals!
AANBIEDINGEN Reistijdschriften
(11)

Caravannen is hét tijdschrift voor de caravanner die zich wilt informeren over alle extra\\\'s en ni...

Caravannen is hét tijdschrift voor de caravanner die zich wilt informeren over alle extra\\\'s en nieuwtjes voor de caravan. Het tijdschrift staat boordevol info over caravan-gadgets, noviteiten, praktische tips, accessoires ,verlichting, slapen en nog véél meer. Ook de caravan-primeurs en -thema\\\'s worden geregeld in beeld gebracht. Met ook in ieder nummer het BOVAG-caravannieuws, de ACSIreportages (bekend van de campinggidsen en reizen), toeristische camping-impressies in binnen- en buitand. Elke keer glossy en dik. Een ware must en vernieuwend voor iedere caravaneigenaar, NU met de minicampingcard Gids!

Hét kampeermagazine ACSI FreeLife staat garant voor urang leesplezier. Het tijdschrift bevat objecti...

Hét kampeermagazine ACSI FreeLife staat garant voor urang leesplezier. Het tijdschrift bevat objectieve tests van caravans, campers, trekauto\'s en accessoires. Daarnaast staan er inspirerende reportages in over de mooiste vakantieplekjes in Europa en alle noviteiten op kampeergebied.

Columbus Travel is hèt glossy reismagazine over bestemmingen waar het massatoerisme nog niet is door...

Columbus Travel is hèt glossy reismagazine over bestemmingen waar het massatoerisme nog niet is doorgedrongen. U wilt niet alleen over de mooiste plekken ter wereld dromen, u wilt ook zelf op reis. Columbus Travel laat u 6x per jaar wegdromen naar de mooiste plekken, maar geeft ook veel praktische informatie gecombineerd met schitterende fotografie, goed beschreven reportages en uitgebreide plattegronden. Columbus is minimaal 164 pagina's dik en besteedt elke editie zowel aandacht aan citytrips als aan verre en Europese bestemmingen.  

AmericA Magazine is een kwartaalblad dat de lezer informeert over reizen in de Verenigde Staten en C...

AmericA Magazine is een kwartaalblad dat de lezer informeert over reizen in de Verenigde Staten en Canada. Via reisverhalen, sfeervolle fotoreportages, gedetailleerde achtergrondinformatie en praktische tips wordt de lezer door Noord-Amerika geloodst. De gemiddelde lezer van America is diverse malen in Noord-Amerika geweest en keert gemiddeld eens in de vier jaar terug.

Met Campinglife magazine beleef je het echte buitenleven. Want Campinglife magazine gaat over kamper...

Met Campinglife magazine beleef je het echte buitenleven. Want Campinglife magazine gaat over kamperen in alle vormen. En over alles wat daarbij komt kijken. In het magazine word je op de hoogte gehouden van de laatste kampeertrends, lees je over de nieuwste kampeermiddelen en handige kampeergadgets, vind je de leukste kampeerbestemmingen en gezelligste campings, word je geïnformeerd over technische wetenswaardigheden en achtergrondinformatie en worden natuurlijk ook Sander & Jessica op de voet gevolgd tijdens het tv-programma.

Laat je inspireren en droom weg bij meeslepende wandelverhalen, schitterende foto’s en boeiende reis...

Laat je inspireren en droom weg bij meeslepende wandelverhalen, schitterende foto’s en boeiende reisverhalen. Wandeltochten met altijd een verrassende invalshoek, van onbekende berggebieden, cultuur tot bijzondere bergnatuur en routes in hoog- en laaggebergte. Met ook de nieuwste buitensportproducten, nieuws en trends voor de bergwandelaar. Met Bergen Magazine beleef je vier keer per jaar de overweldigende schoonheid van de bergen.

AZIË bestaat al sinds 1987. Vaste lezers zijn razend enthousiast over de boeiende artikelen, de hand...

AZIË bestaat al sinds 1987. Vaste lezers zijn razend enthousiast over de boeiende artikelen, de handige tips en de fraaie fotografie. Elke twee maanden leest u fascinerende reportages over de aantrekkelijkste reisbestemmingen in het boeiendste werelddeel. Uiteraard met praktische informatie en handige tips. AZIË maakt per editie ook uitstapjes naar Australië en Nieuw-Zeeland. Ook in de boekhandel te koop. Profiteer nu, en maak kennis met AZIË.

Reistijdschriften

​Op Proefabonnementen.nl vind je de meest uitgebreide collectie aan reistijdschriften. Van zeer uitgebreide reisbladen die de mooiste en meest exclusieve plekken ter wereld laten zien, tot zeer specifieke reistijdschriften die zich richten op 1 land of 1 continent. Zo divers als dat de wereld is, zo divers is ook onze collectie.
Ben je op zoek naar een magazine dat zich specialiseert in bijvoorbeeld Frankrijk, kies dan voor Leven in Frankrijk. In het magazine is veel aandacht voor kunst en cultuur, eten en drinken en natuurlijk de geweldige huizen en gebieden die Frankrijk te bieden heeft. Zo specifiek zijn bijvoorbeeld ook De smaak van Italië, Azië, AmerikA Magazine, Duitsland Magazine en Griekenland Magazine. Allen gespecialiseerd en toegespitst of dat ene specifieke land of continent.

Als je meer geïnteresseerd bent in een wat algemener reistijdschrift en wilt genieten van prachtige foto's, informatie over diverse bestemmingen in de wereld en het liefst ook van redelijk exclusieve plekjes, kies dan voor Columbus of Reizen Magazine. Beide tijdschriften zijn met name gespecialiseerd in bestemmingen buiten Europa. Reizen Magazine is wat praktischer ingesteld met bijvoorbeeld diverse autoroutes. Andere interessante reisbladen zijn Meridian Travel en Grande.

Daarnaast bieden we ook reistijdschriften die niet zozeer ingaan op een bepaalde bestemming, maar meer op de activiteiten die je op vakantie kunt ondernemen. BIKE & trekking is hét meest veelzijdige fiets- en reismagazine van Nederland. Alles op het gebied van fietsen komt aan bod. Andere echte outdoor reistijdschriften zijn bijvoorbeeld Op Pad, Snowboarder mag en Bergen magazine.

In het magazine Campinglife (van het gelijknamige TV programma Campinglife) lees je alles over kamperen en alles wat erbij komt kijken. Van de mooiste kampeerplekken tot het laatste nieuws en gadgets op het gebied van kampeer artikelen.

Zo zie je maar: het meest uitgebreide aanbod aan reistijdschriften vind je bij Proefabonnementen.nl. Alle reisbladen zijn verkrijgbaar als langlopend abonnement en in sommige gevallen kun je ook profiteren van een kortlopend proefabonnement. Mocht je iemand willen verrassen met een reistijdschrift, dan kun je deze in de meeste gevallen ook als kado abonnement bestellen.

Valentijnsactie: Win een romantisch weekend voor 2! Naar actie >

Kies een titel
Nog meer korting?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 3.50 shoptegoed!