Altijd de beste deals!
AANBIEDINGEN Natuurtijdschriften
(16)

Buiteven staat vol inspirerende tips voor huis, tuin en decoratie. Je leest er reportages over tuin...

Buiteven staat vol inspirerende tips voor huis, tuin en decoratie. Je leest er reportages over tuinen, wonen, natuur, decoreren, zelfmaak ideeën, de leukste plekjes in Nederland en de lekkerste en gezondste recepten. Alles geïllustreerd met sfeervolle foto\\\'s.

Columbus Travel is hèt glossy reismagazine over bestemmingen waar het massatoerisme nog niet is door...

Columbus Travel is hèt glossy reismagazine over bestemmingen waar het massatoerisme nog niet is doorgedrongen. U wilt niet alleen over de mooiste plekken ter wereld dromen, u wilt ook zelf op reis. Columbus Travel laat u 6x per jaar wegdromen naar de mooiste plekken, maar geeft ook veel praktische informatie gecombineerd met schitterende fotografie, goed beschreven reportages en uitgebreide plattegronden. Columbus is minimaal 164 pagina's dik en besteedt elke editie zowel aandacht aan citytrips als aan verre en Europese bestemmingen.  

Archeologie Magazine brengt de geschiedenis tot leven. Van de prehistorie, via de klassieke oudheid,...

Archeologie Magazine brengt de geschiedenis tot leven. Van de prehistorie, via de klassieke oudheid, de Middeleeuwen en de Renaissance tot het recente verleden. De beschavingen, de bouwwerken en de mensen. Met veel foto's en illustraties.

Laat je inspireren en droom weg bij meeslepende wandelverhalen, schitterende foto’s en boeiende reis...

Laat je inspireren en droom weg bij meeslepende wandelverhalen, schitterende foto’s en boeiende reisverhalen. Wandeltochten met altijd een verrassende invalshoek, van onbekende berggebieden, cultuur tot bijzondere bergnatuur en routes in hoog- en laaggebergte. Met ook de nieuwste buitensportproducten, nieuws en trends voor de bergwandelaar. Met Bergen Magazine beleef je vier keer per jaar de overweldigende schoonheid van de bergen.

Chapeau Magazine is een tweemaandelijks lifestyle magazine over het goede leven in Nederlands- en Be...

Chapeau Magazine is een tweemaandelijks lifestyle magazine over het goede leven in Nederlands- en Belgisch Limburg en de Euregio. Heerlijk eten en drinken in de ontelbare hooggekwalificeerde restaurants en brasseriën, shoppen in prachtige winkels, genieten van een schitterende natuur, een gevarieerd cultureel aanbod en een Bourgondische levensstijl. Dat is waar Chapeau! u kennis mee laat maken.

Het oudste en meest authentieke Frankrijk-magazine in de Nederlandse taal. angs helemaal vernieuwd....

Het oudste en meest authentieke Frankrijk-magazine in de Nederlandse taal. angs helemaal vernieuwd. Vol met interviews, reportages over la Douce France. Maar ook een uitgebreide agenda met alle Franse evenementen in de Lage Landen. Met een abonnement op En Route wordt u niet alleen vijf keer per jaar getrakteerd op een heerlijke portie Frankrijk. Ook ontvangt u korting op de entreetickets voor onze Frankrijkevenementen zoals De Franse Dagen en De Franse VakantieDagen.

Met een abonnement bent u én lid van de Nederlandse Kring van Fuchsiavrienden (NKvF) én lid van de r...

Met een abonnement bent u én lid van de Nederlandse Kring van Fuchsiavrienden (NKvF) én lid van de regionale vereniging in uw directe omgeving. Daardoor kunt u aan allerlei praktische activiteiten in het land en in uw regio deelnemen. Fuchsiana verschijnt 6 keer per jaar! Ieder nieuw lid ontvangt gratis het boekje "Leven met Fuchsia's".

Natuurtijdschriften

Ben jij een liefhebber van de natuur? En ga jij altijd op zoek naar de mooiste plekjes? Dan zit je goed bij de natuurtijdschriften van Proefabonnementen.nl. Door het ruime aanbod vind je altijd je favoriete natuurblad. En bovendien hebben wij diverse leuke aanbiedingen. Zo betaal je niet teveel voor een proefabonnement op diverse mooie natuurtijdschriften.
Wat dacht je bijvoorbeeld van het tijdschrift Buitenleven? Het magazine Buitenleven is voor de echte levensgenieters onder ons. In dit magazine staan onderwerpen als koken, natuur, tuinieren, wonen centraal en natuurlijk komen de mooiste plekjes van Nederland aan bod. Buitenleven staat in het teken van de Nederlandse cultuur met exclusieve foto's en de liefde voor het platteland.

Hou jij van wandelen door de natuur? Neem dan een abonnement op het tijdschrift Op Pad. Op Pad biedt je inspirerende reisverhalen, de laatste nieuwtjes en informatieve testen van tenten en (berg-) wandelschoenen. Daarnaast blijf je op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van wandelen en fietsen door de natuur.

Bovenstaande bladen zijn slechts enkele voorbeelden uit ons assortiment natuurtijdschriften. Of je nu een proefabonnement wilt, of een abonnement voor langere tijd, de natuurtijdschriften van Proefabonnementen.nl zijn verkrijgbaar voor een voordelige prijs. Bestel snel een abonnement en profiteer direct.

Valentijnsactie: Win een romantisch weekend voor 2! Naar actie >

Kies een titel
Nog meer korting?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 3.50 shoptegoed!