Altijd de beste deals!
AANBIEDINGEN

Kunsttijdschriften

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen in deze categorie beschikbaar.

Naar andere aanbiedingen

Kunsttijdschriften

â??

Het leukste aanbod van kunsttijdschriften vind je bij Proefabonnementen.nl. Het assortiment varieert van tijdschriften voor de kleinste lezers tot aan bladen voor professionele kunstenaars. Er zit voor iedere leeftijden wel een geschikt abonnement bij.
Wat vind je van Kunst & Cultuur Magazine? Dit tijdschrift is het grootste cultuurblad van Nederland. Het blad richt zich op een brede doelgroep van liefhebbers van klassieke muziek, kunst, toneel, theater en musical. Daarnaast vind je in dit tijdschrift interessante beeldreportages.

Of wat dacht je van het kunsttijdschrift DADA? DADA is het kunstblad voor kinderen van 6 tot 10 jaar. Het blad wordt gemaakt voor iedereen die plezier heeft in het kijken naar kunst. DADA is een kwartaalblad en verschijnt dus 4 keer per jaar. In elke editie wordt er aandacht besteed aan een bepaalde kunstenaar of kunststroming. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van kunst.

Of heb je liever een abonnement op Atelier? Atelier is het magazine voor schilders en tekenaars. Je ontwikkelt je schilderstalent met dit tijdschrift! Atelier laat stap voor stap zien hoe schilderijen en tekeningen tot stand komen. Het blad is leerzaam en inspirerend. Daarnaast lees je ook veel interviews met toonaangevende kunstenaars, museumtips en uitleg over technieken en materialen. Als abonnee profiteer je van speciale bijlagen of kortingen op kunstboeken. Bovendien kunnen alleen abonnees lid worden van Atelier Academie, de tweemaandelijkse tekencursus.

Bij Proefabonnementen.nl kun je dus kiezen uit een groot aantal bladen. Deze kunsttijdschriften zijn allemaal met een aantrekkelijke korting. Zo betaal je niet teveel voor Profiteer dus snel van voordelige prijzen en sluit vandaag nog een abonnement af op jouw favoriete kunsttijdschrift!

Tijdschriften met korting!

Kies een titel
Nog meer korting?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 3.50 shoptegoed!