Altijd de beste deals!
AANBIEDINGEN

Kunst en Cultuur

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen in deze categorie beschikbaar.

Naar andere aanbiedingen

Kunst en Cultuur

â??Ben jij een liefhebber van kunst en cultuur? Dan zit je hier goed bij de kunst en cultuur tijdschriften. Proefabonnementen.nl heeft voor iedereen wel een abonnement op jouw favoriete tijdschrift. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan diverse kunst en cultuur tijdschriften. Zo vind je altijd wat je zoekt bij Proefabonnementen.nl.
Wat dacht je van het tijdschrift Beelden Magazine? Beelden is een tijdschrift dat aandacht besteedt aan ruimtelijk geori?nteerde kunst. In het blad vind je persoonlijke verhalen op tentoonstellingen, kunst in de openbare ruimte en boeken die in gaan op het specifieke deelgebied van de ruimtelijk geori?nteerde kunst.? De artikelen in Beelden hebben de functie dat de lezer een overzicht krijgt over een groot aantal tentoonstellingen in binnen- en buitenland die de moeite waard zijn of waren. Ook lees je in dit blad diverse reviews van tentoonstellingen die je nog kunt bezoeken, of niet hebt kunnen bezoeken.
?
Of heb je liever een abonnement op Kunstbeeld? Kunstbeeld is het maandblad in Nederland voor moderne en hedendaagse kunst. Je leest in dit blad interviews, besprekingen, analyses, nieuws en diepgravende essays. Daarnaast vind je natuurlijk de uitgebreide Kunstkalender. Dit magazine is al jaren uniek en toonaangevend. Een magazine om niet weg te gooien.

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van de kunst en cultuur tijdschriften van Proefabonnementen.nl.? Bekijk hierboven ons hele assortiment en bestel direct jouw favoriete kunst en cultuur tijdschrift. Je profiteert dan gelijk van onze hoge kortingen.

Tijdschriften en kranten met korting!

Kies een titel
Nog meer korting?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 3.50 shoptegoed!