Altijd de beste deals!
AANBIEDINGEN Kleutertijdschriften
(3)

POMPOEN is helemaal gericht op de leefwereld van kinderen van 3 jaar tot 7 jaar. 10 keer per jaar on...

POMPOEN is helemaal gericht op de leefwereld van kinderen van 3 jaar tot 7 jaar. 10 keer per jaar ontvangt u een boekje van 52 paginas met een groot en mooi geïllustreerd prentenboekverhaal, dat heerlijk is om voor te lezen. Ook komen er dierenweetjes, spelletjes en heldere antwoorden op kleutervragen aan bod. Meer dan een boek Elke POMPOEN heeft een thema dat dicht bij de belevingswereld van kleuters staat, bijvoorbeeld vakantie of Sinterklaas. In elk nummer leest u samen met uw kind niet alleen het grote verhaal, maar ook de stripverhaaltjes van de favoriete vriendjes SamSam en Beertje Bruin. In elk nummer neemt ZiZo u mee op een nieuwe ontdekkingstocht. Met hem krijgt uw kind antwoord op zijn vragen: Wat zijn de seizoenen? Hoe zit een fiets in elkaar? Waar komt de regen vandaan? Uw (klein)kind zal het heerlijk vinden om elke keer het nieuwe nummer van POMPOEN in de brievenbus te vinden!

Met Pippo (1 t/m 3 jaar) geef je je kind zijn eerste eigen tijdschrift. Elke maand beleven knuffelaa...

Met Pippo (1 t/m 3 jaar) geef je je kind zijn eerste eigen tijdschrift. Elke maand beleven knuffelaap PIPPO, Beertje Bruin en peuter Max herkenbare avonturen die gebaseerd zijn op de belevingswereld van peuters en daardoor heel herkenbaar zijn. De woordplaatjes en spelletjes zijn leuk en leerzaam. Spelenderwijs leren kinderen aanwijzen, benoemen en verbanden leggen. Ieder nummer heeft een educatief en creatief thema en is voorzien van een speciale ouderbijlage met handige tips en ideeën die je helpen bij de opvoeding en het optimale gebruik van Pippo.

Het tijdschrift Bobo staat voor leren, ontdekken, plezier en avontuur beleven. Iedere 4 weken moet d...

Het tijdschrift Bobo staat voor leren, ontdekken, plezier en avontuur beleven. Iedere 4 weken moet de grappige speurneus Bobo een probleem oplossen. Daarbij kan hij wel wat hulp gebruiken! Aan de hand van puzzels, leuke doe-opdrachten en (voor)leesverhalen ontdekt je kleuter hoe het avontuur afloopt. Zo leert hij/zij ongemerkt en in eigen tempo over cijfers, letters, woorden, vormen en kleuren. Helemaal zelfstandig. Bobo sluit precies aan bij de ontwikkeling en belevingswereld van kinderen in groep 1 en 2 en bereidt hem/haar voor op groep 3. Dit gebeurt op een leuke, speelse en uitdagende manier, want zo leren kinderen het meest. Wil je Bobo voortaan om de 4 weken thuis ontvangen? Neem dan nu een abonnement op Bobo.

Rompompom is het leukste tijdschrift voor kleuters. Rompompom sluit precies aan bij waar je kind op...

Rompompom is het leukste tijdschrift voor kleuters. Rompompom sluit precies aan bij waar je kind op school mee bezig is: taal, lezen, rekenen en sociaal-emotionele ontwikkeling. Het tijdschrift staat bol van de activiteiten. Voorleesverhalen, tekenen, knutselen, puzzelen, cijfers & letters. Het blad verschijnt 10 keer per jaar.

Katrien verschijnt elke twee maanden en staat vol strips van Katrien en haar nichtjes Lizzy, Juultje...

Katrien verschijnt elke twee maanden en staat vol strips van Katrien en haar nichtjes Lizzy, Juultje en Babetje. In elk nummer beantwoordt Katrien gezellig zelf de lezerspost. En verder vind je een heleboel leuke tips en niet te vergeten… jouw eigen dagboek!

Wil jij je laten betoveren door de mooiste Disney verhalen? Dan is de Disney Boekenclub echt iets vo...

Wil jij je laten betoveren door de mooiste Disney verhalen? Dan is de Disney Boekenclub echt iets voor jou! De Disney boeken zijn al jaren favoriet bij jonge kinderen door de mooie tekeningen en de magische verhalen. En met de luister-cd wordt het zélf leren lezen nog gemakkelijker. Én leuker! Goed voor jarenlang (lees)plezier!

Ontvang nu 3 maanden lang elke maand:

 

            * Een Disney boek

            * Een bijbehorende luister-cd

            * En een extra verrassing!

Kleutertijdschriften

​

Zoek jij een leuk tijdschrift voor een kleuter? Dan zit je goed bij de kleutertijdschriften van Proefabonnementen.nl. Wij hebben diverse leuke kleutertijdschriften voor jou in ons assortiment. Zo zit er voor elke kleuter wel een blad tussen.
Wat vind van het tijdschrift Bobo? Met een abonnement op Bobo leert je kind elke 4 weken over cijfers, letters, woorden, vormen en kleuren. Het blad bevat leerzame puzzels, leuke doe-opdrachten, knutsel- en kleurplaten en (voor)leesverhalen. Zo leert je kind op een spelende manier. Bobo sluit aan op het niveau van kinderen uit groep 1 en 2 en bereidt ze alvast voor op groep 3. Ook beschikken wij in ons assortiment over het tijdschrift Barbie Magazine. Barbie Magazine richt zich op meisjes van 4 tot 8 jaar oud die helemaal weg zijn van Barbie. Met een abonnement lees je allerlei leuke verhalen, spelletjes, puzzels en doe-pagina's. Daarnaast ontvang je bij elke editie van Barbie Magazine een meegesealde Barbie-premium. Of heb je liever een abonnement op het blad Pompoen? Met een abonnement op Pompoen ontdekken kinderen van 3 tot 7 jaar jaar de grote wereld. Het blad bevat goed geïllustreerde verhalen met de helden SamSam en Beertje Bruin en ZiZo. Zo vind je prachtige kijkplaten, puzzels en kleurplaten. Daarnaast biedt Pompoen je elke maand een verrassing: een bouwplaat of een uitneembaar spel. Ook ontvangen ouders de bijlage PompoenPlus met tips en informatie over de ontwikkeling van kinderen.

Kortom, de leukste kleutertijdschriften vind je bij Proefabonnementen.nl. Bekijk hierboven direct het gehele assortiment en kies jouw favoriete kleutertijdschrift uit.

Bestel snel een abonnement op 1 van onze kleutertijdschriften en profiteer van onze speciale aanbiedingen.

Valentijnsactie: Win een romantisch weekend voor 2! Naar actie >

Kies een titel
Nog meer korting?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 3.50 shoptegoed!