Altijd de beste deals!

Maak kennis met Flow

4 nummers van 30.00 voor 22. 50

  • De mooiste dingen ontstaan als je je gevoel durft te volgen
  • Flow helpt je zodat je niet altijd perfect hoeft te zijn
  • Met papieren extra's zoals notitieschriftjes, stickers en inpakpapier

Probeer nu
Andere aanbiedingen
Een tijdschrift zonder haast

Flow is een tijdschrift over dingen anders doen en nieuwe keuzes maken. Klein geluk, dagelijks leven en het mooie van niet altijd perfect hoeven zijn. In Flow gaat het om positieve psychologie, mindfulness, creativiteit en het goede van imperfectie. Het tijdschrift staat vol met illustraties en in elk nummer zit een cadeautje van papier. Flow heeft ook specials zoals het Vakantieboek, Simplify your life, Do It Yourself, Mindfulness en Book for Paper Lovers. Een abonnement op deze specials kun je apart bestellen. 

Flow verschijnt 8x per jaar

Anderen over Flow
(score 5 van 3 recensies)

Ik heb Flow sinds vorig jaar ontdekt, het is een heerlijk tijdschrift Om te lezen en later nog eens te herlezen. De artikelen zijn boeiend, de (papieren) extra\'s een cadeautje. De covers zijn mooi . Alleen erg erg jammer dat het om de anderhalve maand te koop is i.p.v. maandelijks maar dat maakt het ook weer extra fijn om een nieuwe Flow te kopen en te lezen.

Nadat ik een aantal nummers los had gekocht, nu toch een abonnement genomen. Flow is een tijdschrift dat je zomaar blij maakt.

Dit tijdschrift is echt een aanvulling op het bestaande leesmateriaal voor de \'moderne\' vrouw. De artikelen zijn goed geschreven, meerdere deskundigen worden aangehaald die verschillende argumenten aanhalen. Ook de verdiepingsartikelen en tips zijn een toevoeging en leerzaam. De extra uitgaven, de thema boeken, zijn hele leuke hebbedingen. Ik voelde me net als vroeger als ik een zomer-doe-boek kreeg, met al die leuke artikelen, plaatjes en indrukken. Kortom, Flow is een mooi en goed tijdschrift die ik graag lees!

Beoordeel zelf
De laatste artikelen van Flow
Andere deals die je niet mag missen