Altijd de beste deals!
AANBIEDINGEN Financiële tijdschriften
(1)

Het Quote magazine houdt u op de hoogte van de stand van zaken in het bedrijfsleven. Bijzonder is da...

Het Quote magazine houdt u op de hoogte van de stand van zaken in het bedrijfsleven. Bijzonder is dat deze economische journalistiek wordt gecombineerd met service en lifestyle voor de vermogende Nederlander. Ook onderwerpen als succes, nieuws over trends, geld en carrière en het leven aan de top met de mensen erachter komen aan bod. Daarnaast publiceert Quote magazine ieder jaar de lijst der superrijken van Nederland, de Quote 500. Bent u nieuwsgierig naar dit alles? Neem dan nu een abonnement en ontvang het spraakmakende Quote magazine nu iedere maand bij u in de bus.

Met Beleggers Belangen haalt u iedere week 52 pagina’s deskundige beleggingsadviezen, heldere analys...

Met Beleggers Belangen haalt u iedere week 52 pagina’s deskundige beleggingsadviezen, heldere analyses, en een overzicht van de best renderende beleggingscategorieën, sectoren en bedrijven in huis. Dat betekent iedere week: • Informatie over aandelen, obligaties, grondstoffen en valuta’s. Tips over hoe u uw vermogen goed en veilig kunt laten renderen. Achtergronden over en resultaten van onze eigen voorbeeldportefeuilles. Uitvoerige technische analyses. Interviews met particuliere en professionele beleggers en deskundigen. Tien keer per jaar een extra special over een actueel beleggingsthema. Exclusieve toegang tot het abonneegedeelte van onze website. Bij dit abonnement ontvangt u de nieuwsbrief gratis.

Het FD; vlijmscherpe en diepgaande artikelen over ondernemen, economie & politiek, carrière en b...

Het FD; vlijmscherpe en diepgaande artikelen over ondernemen, economie & politiek, carrière en beleggen. U ontvangt 6x per week de krant en wekelijks het magazine FD Persoonlijk over personal finance, cultuur, lifestyle en mensen. Daarnaast krijgt u elk kwartaal een blik op de toekomst in het management magazine FD Outlook. Ook heeft u volledig toegang tot fd.nl inclusief 13 maanden archief.

Financiële tijdschriften

​Ben jij op zoek naar het actuele nieuws op financieel gebied? Blijf op de hoogte van het laatste financiële nieuws met de financiële tijdschriften van Proefabonnementen.nl.  
Wat dacht je bijvoorbeeld van het tijdschrift Quote? Het magazine Quote magazine houdt je op de hoogte van de stand van zaken in het bedrijfsleven. Zo worden er onderwerpen besproken als succes, trends, geld, carriere en het leven aan de top. Je blijft dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het bedrijfsleven. Ook wordt er iedere jaar de Quote 500 gepubliceerd, een lijst met de rijksten van Nederland.

Wat vind je van het Financieele Dagblad? Het Financieele Dagblad houdt je 6 dagen per week op de hoogte van onderwerpen als nieuws, ondernemen, beleggen en carrière. Zo lees je in deze krant veel actualiteiten en diepgang over de nieuwste financiële producten en diensten. Ook wordt er aandacht besteed aan persoonlijke financiën en FD Geld. Tevens ontvang je ook iedere week het magazine FD persoonlijk, met meer achtergronden over cultuur, lifestyle en mensen.

Ook kun je fiscaal advies krijgen met een abonnement op Fiscaal Advies. Het blad houdt je het jaar door op de hoogte van de ontwikkelingen op de verschillende belastingterreinen. In elke editie wordt er aandacht besteed aan fiscaal nieuws, zoals bijvoorbeeld (aanpassing) wetgeving, fiscale tips, uitspraken van de fiscale rechter, achtergronden vanuit de fiscale wereld. Ook wordt er antwoord gegeven op de vragen van lezers.

Bekijk hierboven het hele assortiment aan financiële tijdschriften. Er zit voor iedereen wel een geschikt tijdschrift tussen.

Bestel snel een abonnement op 1 van onze financiële tijdschriften en ontvang het blad bij jou in de brievenbus. Bovendien profiteer je dan direct van onze aantrekkelijke prijzen.

Valentijnsactie: Win een romantisch weekend voor 2! Naar actie >

Kies een titel
Nog meer korting?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 3.50 shoptegoed!