Altijd de beste deals!
AANBIEDINGEN

Culinaire tijdschriften

Met Jamie magazine haal je elke twee maanden een lekker dik magazine in huis! In het magazine vind j...

Met Jamie magazine haal je elke twee maanden een lekker dik magazine in huis! In het magazine vind je de beste ingrediënten voor verrassende recepten en lees je smaakmakende reportages over de mooiste...

Moestuinieren is leuk en gemakkelijk. Het kan in je tuin of op je balkon. In De Tuin Op Tafel geeft...

Moestuinieren is leuk en gemakkelijk. Het kan in je tuin of op je balkon. In De Tuin Op Tafel geeft Angelo Dorny tips & tricks, gaat op bezoek bij moestuinvrienden. Met gemakkelijke recepten voor elke...

ELLE Eten biedt zes keer per jaar de lekkerste recepten, de nieuwste eettrends, talentvolle smaakmak...

ELLE Eten biedt zes keer per jaar de lekkerste recepten, de nieuwste eettrends, talentvolle smaakmakers, de mooiste kookspullen en de beste restaurants. ELLE Eten, een blad met smaak!

Gezond eten is hét magazine voor mensen die bewuster willen leven, zonder aan plezier in te hoeven l...

Gezond eten is hét magazine voor mensen die bewuster willen leven, zonder aan plezier in te hoeven leveren. Want plezier haal je uit koken, en vooral ook uit eten. Gezond eten laat zien dat lekker en...

Culinaire tijdschriften

â??Ben jij een liefhebber van culinaire gerechten? En houd jij ook van lekker eten en alles wat daar bij komt kijken? Dan passen de culinaire bladen van Proefabonnementen.nl bij jou. Door ons ruime assortiment tijdschriften vind je altijd een culinair tijdschrift dat bij je past.
Wat vind je van het kooktijdschrift Jamie Magazine? Jamie Magazine informeert je over de makkelijke en gezonde manier van culinair koken. Daarnaast vind je in dit tijdschrift natuurlijk vele lekkere, mooie en makkelijke recepten. Ook blijf je op de hoogte van de mooiste culinaire plekken van de wereld. Of heb je liever een abonnement op het kookblad delicious? Met een abonnement op delicious haal je het culinaire tijdschrift over koken in huis. In dit blad lees je lekkere gerechten en interessante interviews met spraakmakende chef-koks. Ook lees je recensies en aanbevelingen van diverse restaurants en eetcafés. Wellicht vind je het tijdschrift ELLE Eten interessant? ELLE Eten biedt je de lekkerste recepten, de nieuwste eettrends, de mooiste kookspullen en de beste restaurant. Kortom, het blad met een zeer goede smaak!

De bovenstaande bladen zijn slechts enkele voorbeelden van culinaire tijdschriften uit ons assortiment. Bekijk ons gehele assortiment en kies een abonnement op je favoriete kookblad. Zo blijft je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van koken. ?

Laat je inspireren door de vele gerechten en recepten uit één van uw favoriete kooktijdschriften. Zo ben je altijd zeker van de beste ingredi?nten voor de lekkerste maaltijden. Bestel direct je abonnement via Proefabonnementen.nl en profiteer van onze speciale aanbiedingen.

Nu tijdelijk: bij elke bestelling een vtwonen tegoed t.w.v. 7,50 cadeau! Naar de actie >

Kies een titel
Nog meer korting?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 3.50 shoptegoed!