Altijd de beste deals!

Geef een tijdschriftenabonnement kado!

Felicitatiebon

Wil je iemand eens goed verrassen met een origineel cadeau? Kies dan voor een abonnement op een tijdschrift. Op Proefabonnementen.nl vind je het grootste assortiment van abonnementen die je kado kunt geven. We hebben de leukste mannen-, vrouwen- en kinderbladen en daarnaast kun je ook kiezen voor een kado abonnement op een dagblad of TV-gids.

Je kunt bij je cadeau abonnement ook een leuke kadobon samenstellen waarbij je kunt kiezen uit verschillende thema's. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, Moederdag of Kerst. Alle kado abonnementen stoppen automatisch. Bekijk hier ons complete assortiment van abonnementen die je cadeau kunt geven.

Geef een Nationale Tijdschriftenbon cadeau!

Afbeelding nationaletijdschriftenbon verpakking Wanneer u iemand eens echt wilt verrassen, dan is de Nationale Tijdschriftenbon de uitkomst. De Nationale Tijdschriftenbon is dé cadeaubon voor een abonnement op een tijdschrift naar keuze. Het assortiment bestaat uit ruim 350 tijdschriften en dagbladen. En alle abonnementen lopen automatisch af!

U kunt de Tijdschriftenbon direct online bestellen. Het cadeau wordt per post bezorgd in een luxe cadeaubox. Direct uitprinten of per e-mail versturen is ook mogelijk.

Ga naar www.tijdschriftenbon.nl

Zakelijk cadeau geven?


De Nationale Tijdschriftenbon is uitermate geschikt om in te zetten als beloning voor uw personeel, ter ondersteuning van sales campagnes of als origineel kerstcadeau.
  • Verkrijgbaar in alle waarden van € 5.- tot € 150.-
  • Gratis luxe kadobox
  • Gepersonaliseerde verpakking mogelijk
  • Verzending binnen 2 werkdagen en als het nodig is nóg sneller
Kijk voor meer informatie op www.tijdschriftenbon.nl of neem contact op met één van de accountmanagers van de Tijdschriftenbon via 088-5500199.