Altijd de beste deals!
AANBIEDINGEN

Audio en Video tijdschriften

Audio en Video tijdschriften

â??

Wil je graag het laatste nieuws lezen over de nieuwste digitale ontwikkelingen? Of ben je altijd als eerste gek van gadgets? Dan zit je goed met het assortiment aan audio en video tijdschriften van Proefabonnementen.nl.
Op Proefabonnementen.nl vind je ons aanbod van audio en video tijdschriften. Maak een keuze uit een van onze leuke tijdschriften over alles wat te maken heeft met audio en video en ontvang voortaan je favoriete tijdschrift bij jou in de brievenbus.

Wat dacht je van het tijdschrift CHIP FOTO-VIDEO digitaal? Dit blad is het meest uitgebreide foto en video tijdschrift van Nederland. Dit magazine is niet alleen interessant voor de hobbyfotograaf, maar ook voor mensen die werkzaam zijn in de fotografie. Met onafhankelijke en kritische tests biedt CHIP FOTO-VIDEO digitaal goed onderbouwde adviezen voor iedereen die op zoek is naar nieuwe hard- of software.

Of heb je liever een abonnement op het tijdschrift Bright? Bright besteedt aandacht aan elektronica en gadgets. Ook lees je over de 'tech-factor' in design, media, industri?le vormgeving, interieur en zelfs auto's, mode en architectuur. Bright probeert en beschrijft producten, diensten en concepten. Daarnaast staan er in dit blad de nieuwste trends en worden innovaties die impact hebben op ons leven besproken. Kortom, Bright is het lifestyle tijdschrift over technologie, design & style!

Dit zijn natuurlijk nog maar een paar voorbeelden van al onze audio en video tijdschriften. Maak nu je keuze en abonneer je op je favoriete audio en video tijdschrift. Bovendien hebben wij altijd diverse leuke aanbiedingen voor jou.

Tijdschriften en kranten met korting!

Kies een titel
Nog meer korting?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 3.50 shoptegoed!