Kado
  Abonnementen met kado
  Abonnement kado geven
  Tijdschriftenbon

Tijdschriften

Mannentijdschriften
Vrouwentijdschriften
Kindertijdschriften

Autotijdschriften Computertijdschriften Culinaire tijdschriften Digitale tijdschriften Gezondheidstijdschriften Hobby tijdschriften Modetijdschriften Muziekbladen Natuurtijdschriften Opinietijdschriften Reistijdschriften Roddelbladen Sporttijdschriften Woontijdschriften TV Gidsen
Vakbladen
Alle Rubrieken


Kranten
  Landelijke kranten
  Regionale kranten

Budget zoeker
  Alles tot € 5,-
  Alles tot € 10,-
  Alles tot € 20,-
  Alles boven € 20,-

Services
  Klantenservice
  Cadeautips

 
Actuele cover van Psychologie Magazine

Psychologie Magazine

3 sterren3 sterren3 sterren3 sterren3 sterren  (2 beoordelingen)
9 nummers (9 maanden)
Type: doorlopend


Van: € 51,75
Voor: € 32,50
Korting: 37%
 
4 nummers (4 maanden)
Type: aflopend


Van: € 23,00
Voor: € 17,50
Korting: 24%
 

Haal het beste uit jezelf met Psychologie Magazine!

Met het Psychologie Magazine haal je een tijdschrift in huis dat wetenschappelijk is, maar ook zeer toegankelijk is. Je krijgt betrouwbare informatie geschreven door vrijwel alleen maar psychologen of journalisten die verstand hebben van zaken. Er wordt altijd kritisch gekeken naar informatie voordat iets geciteerd wordt, zodat jij altijd de juiste informatie krijgt. Door het lezen van het maandblad Psychologie Magazine krijg je meer inzicht in jezelf en anderen. Je leest over psychologie van de gewone mens met allerlei onderwerpen als relaties, gevoel, verstand, gezondheid, persoonlijkheid, therapie, loopbaan, cultuur en samenleving. Al deze artikelen worden verpakt in een heldere layout dat gemakkelijk weg leest. Verder vind je in Psychologie Magazine ook erg leuke zelftests en grappige weetjes welke zorgen voor kostelijk vermaak! Ervaar nu ook de balans tussen een wetenschappelijk magazine met een frisse schrijfwijze, toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de psyche van de mens.

Psychologie Magazine abonnement

Investeer in jezelf en neem een abonnement op Psychologie Magazine via Proefabonnementen.nl en lees dit blad voor de laatste prijs. Profiteer van onze hoge kortingen!

Beoordelingen van klanten over Psychologie Magazine

4 sterren4 sterren4 sterren4 sterren4 sterren door Mevr. E. Camp (amsterdam) op 4 juni 2014
Leuk blad, leerzaam en informatief. Geen taaie kost, toegankelijk geschreven. Ook erg leuk als je kinderen hebt! Artikelen over de psychologie van het kind en over opvoeding.
2 sterren2 sterren2 sterren2 sterren2 sterren door Mevr. M.A.R.I.O.N. bakker bakker (drachten) op 16 maart 2014
zeer informatief, in ieder blad weer nieuwe onderwerpen, testjes, het blijft boeien.

> Lees alle beoordelingen over Psychologie Magazine
> Plaats een beoordeling over Psychologie Magazine en maak kans op een Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

Psychologie MagazineMet het Psychologie Magazine haal je een tijdschrift in huis dat wetenschappelijk is, maar ook zeer toegankelijk is. Je krijgt betrouwbare informatie geschreven door vrijwel alleen maar psychologen of journalisten die verstand hebben van zaken. Er wordt altijd kritisch gekeken naar informatie voordat iets geciteerd wordt, zodat jij altijd de juiste informatie krijgt. Door het lezen van het maandblad Psychologie Magazine krijg je meer inzicht in jezelf en anderen. Je leest over psychologie van de gewone mens met allerlei onderwerpen als relaties, gevoel, verstand, gezondheid, persoonlijkheid, therapie, loopbaan, cultuur en samenleving. Al deze artikelen worden verpakt in een heldere layout dat gemakkelijk weg leest. Verder vind je in Psychologie Magazine ook erg leuke zelftests en grappige weetjes welke zorgen voor kostelijk vermaak! Ervaar nu ook de balans tussen een wetenschappelijk magazine met een frisse schrijfwijze, toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de psyche van de mens. Psychologie Magazine abonnementInvesteer in jezelf en neem een abonnement op Psychologie Magazine via Proefabonnementen.nl en lees dit blad voor de laatste prijs. Profiteer van onze hoge kortingen! cover3  (2 beoordelingen)17.5032.50
 
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Proefabonnementen.nl en ontvang een kortingscode van € 3,50

INSCHRIJVEN

 
De Telegraaf - De Telegraaf
5 weken voor
€ 10,00

Populair
  LINDA [tip]
  National Geographic Junior
  Historia
  Avrobode
  De Groene Amsterdammer
  VPRO Gids
  gezondNU
  TrosKompas [tip]
  Viva
  Santé

 

Klantenservice | Over ons | Algemene Voorwaarden | Privacy- en cookiebeleid | Disclaimer | Sitemap

Bezoek ook: Krantopproef.nl / 123tijdschrift.nl / 123dagblad.nl / Abokado.nl / Tijdschriftenbon.nl